23 d’abr. 2015

El Casal de la Dona visita ASPID i la Fundació Vallpalou, en el marc de La ciutat amb la mirada de les dones

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres a la visita guiada a la Fundació Vallpalou, organitzada pel Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida, en el marc del taller mensual La ciutat amb la mirada de les dones del programa Activa’t al Casal.
 
A la Fundació Vallpalou s’exposa DIÀLEG, l’obra pictòrica i en ceràmica rakú de Teresa Vall Palou, que es posa en correspondència, convivència i individualitat pròpia amb obres d’altres artistes del fons de la Fundació. L’exposició mostra una sèrie de pintures de Vall Palou, en gran format, com a OBRA RECENT, en diàleg amb les obres del fons de la Fundació (amb obres de Gunther Forg, Markus Oehlen, Herbert Brandl) i, d’una manera especial, en les pintures recents que s’exposen com un únic fris en la nova sala d’aquesta entitat. La Fundació Vallpalou és una organització sense ànim de lucre inaugurada el juliol de 2008, destinada al foment del gaudi i de la percepció critica de l' art contemporani. Amb aquest objectiu la Fundació organitza un programa d'exposicions i activitats paral·leles.

Abans d’aquesta visita, les usuàries de les activitats del Casal de la Dona també han assistit a una visita guiada a ASPID a fi de conèixer les instal·lacions i la tasca que realitza aquesta entitat, que treballa amb la missió d’afavorir el desenvolupament personal i professional de les persones amb discapacitat. ASPID desenvolupa des de fa anys accions per a la defensa i la promoció de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat i promou accions per a la sensibilització general de la societat lleidatana.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona