18 de març 2015

Jornada Dones i emprenedoria. Nous horitzons


L’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, i GlobaLleida han organitzat la Jornada “Dones i Emprenedoria. Nous horitzons”, que ha tingut lloc aquest dimarts 17 de març al CaixaForum, a la qual han assistit 125 persones. La inauguració de la jornada ha estat a càrrec de la regidora, M. Rosa Ball, i del conseller delegat de GlobaLleida, Oriol Oró. La jornada, organitzada en el marc del Dia Internacional de la Dona, ha tingut com a objectiu promoure la formació, el networking i el debat sobre l’emprenedoria femenina. Ha comptat amb la col·laboració de CaixaForum i ha servit per crear un espai de trobada i posar en valor exemples de dones amb experiència, el talent i capacitat de lideratge que poden servir de referent a altres dones i també visualitzar el gran capital humà de dones del nostre territori que estan tirant endavant projectes i empreses amb estratègies diverses per avançar en un context canviant i complex.
D’aquesta manera, en el decurs de la jornada s’ha impartit una primera conferència, Lideratge femení en el món de l’empresa, a càrrec d’Eva Peruga, periodista, coach i directora de Perugae, empresa dedicada al wocoach. Tot seguit s’ha organitzat una taula d’experiències emprenedores, que ha moderat, Concepció  Curet, directiva i consultora de GlobalMed i en la qual han participat les emprenedores, Jésica León de la Llar d’infants El Caragolet, Pilar Puigvert del Centre Saker, Sara Nadal d'Arum Serveis ambientals, Dolors Pubill de l'Escola de ball Lo Garrotín, i Anna Martínez, coach. La segona conferència a càrrec de Rosaura Alastruey, directora de ProyectosTic, Networking de debò, s’ha centrat en com fomentar el networking entre les dones emprenedores i com crear aquest espai.
Per últim, s’ha organitzat un dinar de networking, al restaurant Bo de Shalom, adreçat a directives, empresàries i emprenedores, que ha comptat amb la col·laboració de Funde, i ha estat dinamitzat també per Rosaura Alastruey.  


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona