31 de març 2015

Cloenda del taller Postura i Vitalitat

La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dilluns a la sessió de cloenda del taller Postura i Vitalitat, del programa Activa’t al Casal, en què hi han participat una trentena de dones.
El taller Postura i Vitalitat s’ha realitzat quinzenalment entre els mesos d’octubre i març, amb l’objectiu de millorar la postura corporal i augmentar el benestar personal de les dones, mitjançant tècniques de respiració i relaxació, i exercicis per a la correcció postural i l’elasticitat muscular. La responsable d’impartir aquest taller, en el qual hi han participat prop de 400 dones en total, ha estat Sara Solans, infermera màster especialitzada en teràpies naturals. 
M. Rosa Ball ha destacat la importància que les dones de totes les edats dediquin de forma regular temps a fer alguna activitat física i altres tallers que augmentin l’autoestima, el benestar personal i, en definitiva, la seva qualitat de vida. 
Amb la cloenda d’aquest taller i amb motiu de la Setmana Santa, el programa Activa’t al Casal fa una pausa. Tornarà a partir del 7 d’abril amb els tallers següents: Espai de Labors (dimarts 7 d’abril); Espai Salut (dimecres 8) i Cuida’t (dijous 9). Les dones interessades a participar en aquests tallers o en altres activitats, poden demanar més informació al Casal de la Dona (Plaça Fanalets de St. Jaume, s/n – Telèfon 973 700 461).


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona