4 de febr. 2015

El VIII Premi Mila de Periodisme rep 19 candidatures

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i el president del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena, han dut a terme aquest matí al Casal de la Dona, l’acte d’obertura dels treballs presentats al VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. 
Aquest premi, convocat conjuntament per la Regidoria Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, té com a objectiu reconèixer aquells treballs periodístics que es distingeixen per fomentar les polítiques de promoció de les dones en tots les àmbits. La convocatòria d’aquest premi periodístic és una de les actuacions de continuïtat que parteixen de la implementació del II Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida. Està obert a tots els treballs publicats durant l’any 2014 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 € en cada categoria.
 En aquesta sisena edició, s’han presentat un total de 19 treballs, 6 en la categoria de premsa escrita, 5 en la d’audiovisual, 2 en la de fotoperiodisme i 6 en la de mitjans digitals.  Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. Estarà presidit per M. Rosa Ball i format per Rafa Gimena, una periodista lleidatana designada per Col·legi de Periodistes, una representant del Consell Municipal de les Dones, una periodista guardonada en alguna de les edicions anteriors del premi i una tècnica de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Lleida.
 El lliurament del VIII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida i de la IX Beca de recerca Cristina de Pizan, es farà al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona