4 de des. 2014

L’Espai Salut de l’Activa’t al Casal dedicat al Banc del Temps de Lleida

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres 3 de desembre a   la xerrada divulgativa sobre el Banc del Temps de Lleida, que ha tingut lloc al Centro Latinoamericano, en el marc del taller itinerant Espai Salut. La regidora ha agraït a la representant de l’entitat, Anna Krutter, la seva col·laboració i implicació amb el Casal de la Dona, i també a l’Àrea de la Dona del Centro Latinoamericano el seu interès a acollir aquesta sessió de l’Espai Salut.
M. Rosa Ball ha destacat, en la presentació, que la manera més efectiva i eficient de construir capital social és generant reciprocitat d'una manera àmplia, i que la salut de les comunitats depèn del fet que aquesta reciprocitat tingui gran significat per al futur. Un banc de temps és un sistema d'intercanvi de serveis per temps que proposa l'avantatge de fomentar les relacions socials i la igualtat entre diferents estrats econòmics.  Al Banc del Temps de Lleida la unitat d'intercanvi no són els diners habituals, sinó una mesura de temps, en aquest cas el treball per hora. A través del web Banc del Temps  es pot consultar com funciona, com associar-se i quins serveis es poden intercanviar. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona