20 de nov. 2014

El Casal de la Dona visita l'Arxiu Arqueològic

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dimecres a la visita guiada a l'Arxiu Arqueològic de Lleida, organitzada pel Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida, en el marc de l’activitat mensual La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal. M. Rosa Ball ha destacat la importància de la tasca que l’equip arqueològic municipal està realitzant des de fa anys al municipi, com a font de coneixement de l’evolució històrica de la ciutat i dels costums de la ciutadania.

A la visita hi han assistit una quarantena de dones, que han pogut admirar una selecció de peces que formen part del patrimoni arqueològic de la ciutat de Lleida, recopilat a través de les gairebé 300 excavacions fetes en diferents punts de la ciutat. La visita guiada recorre la història de la ciutat fixant-se en el patrimoni i els vestigis que es conserven. Les excavacions que s’han fet en entorns com la Seu Vella o La Suda, entre altres, han permès a l’Arxiu preservar una gran quantitat de materials de diferents èpoques, que es poden veure en un itinerari batejat amb el nom de “Retalls de la nostra història".




Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona