28 d’oct. 2014

L’advocada respon... dedica la primera de les xerrades a la mediació

M. Rosa Ball, regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, ha presentat aquest dilluns, dins el programa Activa’t al Casal, una nova edició de L’advocada respon..., cicle mensual de xerrades que compta amb la col·laboració de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia.
Aquesta primera xerrada, dedicada a la mediació familiar, ha anat a càrrec de Mercè Cirera i Elda Michans, advocades i mediadores en l’àmbit familiar i del dret privat. Les expertes han explicat els avantatges d’optar per una mediació com a eina per resoldre situacions de conflicte en qualsevol àmbit. També han informat sobre com sol·licitar-la i quin és el procediment que se segueix. Així mateix, han exemplificat amb casos pràctics com la majoria de vegades la comunicació i el diàleg són la clau per resoldre conflictes de forma ràpida, econòmica i pacífica. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona