4 de set. 2014

Caddy Adzuba guardonada amb el Premi a la Concòrdia 2014


La periodista congolesa Caddy Adzuba ha estat guardonada amb el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia 2014.


Caddy Adzuba, nascuda a Bukavu (República Democràtica del Congo), és una reconeguda activista per la llibertat de premsa i la defensa dels drets de les dones i les nenes del seu país. Està amenaçada de mort des que va denunciar la violència sexual que pateixen les dones i les nenes al seu país, en guerra des de 1996. Té protecció de les Nacions Unides. Exerceix el periodisme a Radio Okapi, emissora de la Missió de les Nacions Unides a la República Democràtica del Congo, que emet per a tot el territori d'aquest país. 

El Jurat li ha concedit el guardó per ser un "símbol de lluita pacífica contra la violència que afecta les dones, la pobresa i la discriminació, mitjançant una labor arriscada i generosa". 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona