27 de maig 2014

L’advocada respon... ha tractat sobre els drets de les dones en matèria de salut sexual i reproductiva

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dilluns a la xerrada sobre Els drets de les dones en matèria de salut sexual i reproductiva, que ha tingut lloc al Casal de la Dona,  dins el cicle L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal. La xerrada, a la qual han assistit una vintena de dones, ha estat impartida per la lletrada Meritxell Estiarte, designada per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia, en el marc de la col·laboració d’aquesta entitat amb l’Ajuntament de Lleida, per a la realització d’aquest cicle de xerrades.
Aquesta sessió de L’advocada respon..., que és la darrera del curs 2013/2014, s’emmarca també dins les activitats que des del Casal de la Dona i Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (CIAD) s’han organitzat amb motiu del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, que anualment es commemora cada 28 de maig.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona