5 de maig 2014

ARTS AL CASAL amb la participació d’estudiants de l’EAM Leandre Cristòfol

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presentat aquest dilluns al Casal de la Dona, la primera de les sessions del cicle Arts al Casal d’aquesta primavera, dins el programa Activa’t al Casal, i a la qual han assistit una trentena de persones.
La sessió ha portat per  títol ART I GÈNERE - Presentació dels resultats del  taller ART I GÈNERE O COM LLUITAR CONTRA ELS ESTEREOTIPS impartit per Marina Núñez. Aquest taller es va impartir a l’EAM Leandre Cristòfol a finals de febrer de 2014, amb l’objectiu de treballar conceptes teòrics sobre com des de l’art s’ha lluitat contra els estereotips de gènere creant discursos alternatius, impactants i, especialment trencadors, que han permès sortir dels cànons estètics i temàtics  dominants i obrir nous camins de reflexió i d’expressió artística. L’activitat es va incloure en el programa d’actes en commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març) i es va organitzar conjuntament entre l’EAM Leandre Cristòfol, el Centre d’Art La Panera i el Casal de la Dona – Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, amb el suport de l’Institut Català de les Dones.
En aquest taller, hi van participar uns 30 nois i noies, estudiants de 1r i 2n del Cicle d’Il·lustració, dels quals 3 n’han presentat, avui dins el cicle Arts al Casal, el treball artístic resultat d’aquell procés de reflexió i creació artística. Són els i les autores d’unes imatges de les quals se n’ha imprès una sèrie limitada. A la sessió hi han assistit també Marta Pallarès, directora de l’EAM, professorat i estudiantat del centre, i Roser Sanjuán, tècnica del Centre d’Art La Panera.
Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona