29 d’abr. 2014

L’advocada respon... dedicada a les pensions per aliments per als fills i filles

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha presentat aquest dilluns la xerrada Les pensions per aliments als fills i filles. Conseqüències de l’impagament, que ha tingut lloc al Casal de la Dona dins el cicle L’advocada respon... del programa Activa’t al Casal, i a la qual han assistit una vintena de dones.
La lletrada M. Pilar Aragüés, designada pel Col·legi de l’Advocacia com a advocada experta, ha estat l’encarregada d’impartir la xerrada. Ha explicat què són les pensions per aliments per als fills i filles imposades per sentència judicial en els convenis reguladors de separacions o divorcis, i quin és el procediment per reclamar-ne per via judicial el cobrament en cas que no s’estiguin percebent. Així mateix, ha informat en què consisteix el Fons de Garantia de Pensions i Prestacions i com se sol·licita.
L’advocada respon... és una activitat mensual que compta amb la col·laboració i el suport de l’I·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida, amb l’objectiu d’oferir xerrades informatives a càrrec d’advocades especialitzades sobre els drets de les dones i com defensar-los.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona