1 d’abr. 2014

Cloenda del taller Postura i Vitalitat

La regidora de Drets Civils, Cooperació i  Igualtat, M. Rosa Ball, ha participat aquest dilluns en la sessió de cloenda del taller Postura i Vitalitat del programa Activa’t al Casal, al qual hi han assistit una trentena de dones.
El taller Postura i Vitalitat, que s’ha realitzat quinzenalment entre octubre i març, i en el qual hi han participat prop de 400 dones en total, tenia com a objectiu millorar la postura corporal i augmentar el benestar personal de les dones, mitjançant tècniques de respiració i relaxació, i exercicis de correcció postural i d’elasticitat muscular. La responsable d’impartir aquest taller ha estat Sara Solans, infermera màster, especialitzada en teràpies naturals, que ha destacat la importància que les dones de totes les edats dediquin amb regularitat un temps diari a fer exercici físic i altres activitats o tallers que augmentin l’autoestima i el benestar personal.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona