27 de març 2014

El Casal de la Dona visita l'IRBLleida

 La Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat ha organitzat - des del Casal de la Dona-  una visita a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) en el marc del taller La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal. La regidora M. Rosa Ball ha assistit a la visita, juntament amb la cinquantena de dones que s'han inscrit a l'activitat.
El director de l'IRBLleida, Xavier Matías Guiu, ha fet una xerrada sobre la creació, el funcionament, les línies de recerca i els objectius de l'IRBLleida i, posteriorment, el grup ha fet un recorregut per les instal·lacions i dependències de l’edifici de Recerca Biomèdica.
Recentment, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida ha estat acreditat com a Institut d’Investigació Sanitària per l’Institut de Salut Carlos III de Madrid. L'IRBLleida, que compta actualment amb prop de 350 investigadors, és el 7è centre d'investigació sanitària acreditat a Catalunya i el 20è a l'Estat.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona