5 de febr. 2014

L’Espai de Labors del Casal de la Dona confecciona un tapís per la igualtat de gènere

Des de l’Espai de Labors, taller quinzenal del programa Activa’t al Casal!, i amb la col·laboració de la Guerrilla del Gilda, al Casal de la Dona s’està confeccionant un gran tapís de color lila per reivindicar la igualtat de drets i oportunitats per a les dones i, alhora, mostrar la solidaritat entre totes les dones per lluitar contra qualsevol forma de discriminació. Aquest dimarts, la vintena de dones que es van aplegar al taller, ja van cosir més de 4 m de labors.
Aquest tapís es penjarà el dia 9 de març a la Seu Vella, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones de 2014, en el marc de l’acció urbana Labors per la Igualtat de gènere, per fer visible aquest missatge i aconseguir que Lleida sigui cada cop una ciutat més igualitària entre dones i homes.
Des del Casal de la Dona es convida tota la ciutadania a participar en aquest esdeveniment. Es pot col·laborar en l’elaboració d’aquest tapís portant al Casal de la Dona, abans del 18 de febrer, una labor (de ganxet, mitja, patchwork, punta de coixí, tela...), de mida 1x1m, confeccionada amb quadrats de 10x10 cm, de color lila de diferents tonalitats (també es pot barrejar amb altres colors). En aquests moments, més de dues-centes dones ja estan teixint per la igualtat.
L’acte és obert a totes les persones i la cita és el diumenge 9 de març a les 12 h a la Porta dels Apòstols de la Seu Vella. Més informació al Casal de la Dona, plaça Fanalets de St. Jaume, s/n , i al telèfon  973 700 461

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona