29 de gen. 2014

Visita a l’exposició Wim Wenders Photographs a la Fundació Sorigué

En el marc del taller La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal, el Casal de la Dona ha realitzat aquest dimecres una visita guiada a l’exposició Wim Wenders Photographs, instal·lada al museu de la Fundació Sorigué.
Una seixantena de dones han participat en la visita, acompanyades per la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, que ha posat en relleu i ha agraït la implicació d’entitats com la Fundació Sorigué en la divulgació de l’art i la cultura, així com la importància de facilitar l’accés de les dones, i la ciutadania en general, a aquestes expressions culturals.
La mostra Wim Wenders Photographs exposa fotografies del prestigiós artista alemany Wim Wenders, que és el primer cop que es veuen a Espanya. Es divideix en tres apartats: Ground Zero, una selecció de panoràmiques de Nova York després de l’11S; Silence of the Earth, paisatges provinents principalment d’Austràlia, Israel i Estats Units; i Fukushima, fotografies de la ciutat de Iitate després del desastre nuclear.
 


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona