14 de gen. 2014

L’Espai Salut del programa Activa’t al Casal dedicat a l’Alzheimer

Aquest dilluns, el Taller Itinerant Espai Salut del programa Activa’t al Casal!, s’ha traslladat al Centre Cívic de Magraners a petició del Grup de Dones d’aquesta entitat veïnal. La xerrada, a la qual ha assistit la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha comptat amb participació d’una trentena de dones.
En aquesta ocasió el tema tractat ha estat l’Alzheimer i la xerrada ha anat a càrrec de membres de l’Associació de Familiars d’Alzheimer Lleida – AFALL-. Les representants de l’entitat han detallat totes les activitats i projectes que es duen a terme al centre, on s’organitzen activitats terapèutiques per a les persones afectades per aquesta malaltia. A més a més, han destacat la importància de l’atenció especialitzada i dels grups d’ajuda mútua per a les famílies i les persones que en són les cuidadores, ja que sovint pateixen un gran desgast emocional. La regidora M. Rosa Ball ha agraït la col·laboració d’aquesta entitat en les activitats de difusió i sensibilització per a la promoció de la salut que s’organitzen des de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat i també la tasca que l’AFALL fa a la demarcació de Lleida des de 1992.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona