9 de des. 2013

Xerrada de l'Associació Salut Mental Ponent al Casal de la Dona

Una trentena de dones han assistit aquest dilluns a la sessió Espai Salut del programa Activa’t al Casal!, dedicada a la salut mental, que ha tingut lloc al Casal de la Dona. La regidora M. Rosa Ball ha agraït a l’Associació Salut Mental Ponent la col·laboració d’aquesta entitat en les activitats de difusió i sensibilització per a la promoció de la salut que s’organitzen des de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat i també la tasca que en suport de les persones que pateixen trastorns mentals.
 Durant la xerrada, la ponent ha explicat quina és la funció social de l’Associació Salut Mental Ponent, que compta amb vint anys de trajectòria a Lleida, és entitat sense ànim de lucre i està declarada entitat d’utilitat pública. També s’ha referit als trastorns mentals com a malalties cròniques amb les quals es pot conviure si estan ben diagnosticades i tractades. L’objectiu de l’associació és treballar per a la integració social i laboral de les persones que pateixen aquests trastorns mentals i fer suport a les famílies. Així mateix, ha constatat que cal continuar treballant per evitar l’estigmatització social que pateixen les persones afectades.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona