22 de nov. 2013

Taller Autoprotecció i Autodefensa per a dones a Balàfia


La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dijous al taller Autoprotecció i Autodefensa per a dones, del programa l’Activa’t al Casal, que imparteixen agents de la Guàrdia Urbana, i en el qual han participat una trentena de dones.
Autoprotecció i Autodefensa per a dones és un taller mensual, que forma part dels Tallers Itinerants. En aquesta ocasió s’ha realitzat al Centre Cívic de Balàfia, a petició de Dona Balàfia Associació i de la Vocalia de la Dona de l’associació veïnal d’aquest barri. Es tracta d’un taller de dues hores de durada durant les quals els agents proporcionen consells, estratègies i tècniques per a l’autoprotecció, l’autodefensa i la seguretat personal de les dones, tant en l’espai públic com en el privat.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona