12 de nov. 2013

L’Espai Salut de l’Activa’t al Casal dedicat al testament vital

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest dilluns 11 de novembre a l’Espai Salut, taller itinerant mensual inclòs en el programa Activa’t al Casal, que ha tingut lloc a la seu de l’Associació de Dones del Clot de les Granotes, a petició d’aquesta entitat, i que ha comptat amb la participació de prop de 70 dones.
L’Espai Salut d’aquest mes, ha estat dedicat al Document de Voluntats Anticipades (DVA). La xerrada l’han impartit Concepció Canut i Josep Mitjana, representants de la delegació a Lleida de l’Associació Dret a Morir Dignament – DMD, que han explicat a les persones assistents quan es va fundar l’associació, on està ubicada, quins objectius té i com s’hi pot col·laborar. Així mateix, han explicat que és el Document de Voluntats Anticipades, altrament conegut com testament vital o document d’últimes voluntats, la seva validesa legal, com i en quins llocs es pot tramitar. Han destacat, sobretot, què significa el dret a morir dignament, entès com tenir l’oportunitat de preveure el final de la pròpia vida, de manera que cada persona sigui qui decideixi per ella mateixa com i quan vol finalitzar-la, anticipant en un document la seva voluntat. 


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona