25 de nov. 2013

Labors contra la violència masclista

Les labors han estat les protagonistes aquest diumenge en l’acció urbana de sensibilització ciutadana contra la violència masclista que ha organitzat la Paeria amb la col·laboració de la Guerrilla de Gilda. L’acció ha consistit en la instal·lació artística d’un tapís al mur de la plaça dels Fanalets de Sant Jaume i l’abraçada a l’escultura “Llàgrimes per tu” amb un llaç de color lila confeccionat per les més de 200 dones que han participat en l’Espai Labors del programa Activa’t al Casal. D’aquesta manera, el conjunt de dones i d’entitats de dones implicades s’han sumat a la iniciativa que pretén mostrar el seu rebuig contra la violència masclista amb l’aportació de les seves creacions manuals. L’acte ha estat obert la ciutadania perquè qui volgués hi deixés missatges en contra de la violència envers les dones i a favor d’un model de relacions de bon tracte entre dones i homes.
Des de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, i de manera transversal amb la resta de regidories de l’Ajuntament de Lleida, es treballa activament per eradicar la violència masclista i per construir relacions de bon tracte entre dones i homes.
Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona