27 de nov. 2013

El Casal de la Dona visita el Centre d’Art La Panera

Una cinquantena de dones han assistit aquest dimecres a la visita guiada al Centre d’Art La Panera, organitzada pel Casal de la Dona, en el marc del taller La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal. La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha destacat la importància d’aquesta activitat mensual, que té com a objectiu donar a conèixer els espais i equipaments de la ciutat en què les dones han estat i són protagonistes, en qualsevol àmbit o vessant.
La visita al Centre d’Art La Panera ha consistit, primer, en un recorregut pel centre amb l’objectiu presentar l’espai com un recurs comunitari i com a plataforma per a la producció i difusió de les pràctiques artístiques. A continuació, l’equip educatiu de La Panera ha plantejat una activitat pedagògica per mostrar a les assistents el treball de les dones creadores de l’Estat Espanyol i també com l’art contemporani reflecteix la identitat femenina. La visita ha inclòs una mostra de les creacions d'Ana Laura Alàez, Alicia Framis i Marina Núñez, artistes totes elles molt reinvindicatives, amb obres que denuncien les desigualtats de gènere encara existents i la violència contra les dones. 
Des del Centre d’Art La Panera es fa una important tasca pedagògica per a la promoció de les arts visuals i la utilització de les imatges com un llenguatge que cal analitzar, repensar i reflexionar. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona