3 d’oct. 2013

La igualtat de gènere, eix conductor de la IV Fira d'Entitats Juvenils

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha assistit aquest matí a l’acte de presentació de la IV Fira d’Entitats Juvenils, organitzada pel Consell Local de la Joventut a Lleida. A l’acte hi ha assistit també personal tècnic de la Regidoria de Joventut.
M. Rosa Ball ha manifestat l’agraïment de l’Ajuntament de Lleida a totes les persones i entitats juvenils integrants del CLJL i participants en la Fira per la seva iniciativa en la planificació d’activitats de dinamització i difusió d’actituds en contra del masclisme i les conductes sexistes i a favor de nous models de feminitat i masculinitat i de la igualtat de gènere en tots els àmbits.
La Fira d’Entitats Juvenils tindrà lloc els dies 4 i 5 d’octubre i té com a objectiu donar a conèixer la riquesa del conjunt associatiu juvenil de la ciutat.  S’inaugurarà el divendres 4 a les 19.30h amb una tertúlia al Casal de la Dona, que sota el títol “L’avortament a debat”, comptarà amb les intervencions de Maite Ojer, representant del Grup de Dones de Lleida, M. Isabel Albero, presidenta de ProVida, i Raquel Viladrosa, advocada.
Durant tot el dissabte 5, a la plaça St. Joan, es realitzaran activitats al voltant de la igualtat de gènere, eix central de l’edició d’aquest any.
En representació del CLJL hi han participat Yolanda Bardina i Ferran Serra, com a portaveus, i els delegats Albert Guàrdia i Jordi Sabata, que han agraït a les Regidories d’Igualtat i de Joventut de l’Ajuntament de Lleida el suport en l’organització de l’esdeveniment, tant pel que fa a les infraestructures com en la difusió d’activitats. 

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona