1 d’oct. 2013

Inici de l’Espai de creixement personal per a dones al Casal de la Dona

La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, ha inaugurat aquest matí l’Espai de creixement personal per a dones al Casal de la Dona.
L’Espai de Creixement personal és un projecte promogut des del Centre Municipal d’Informació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Lleida, amb l’objectiu de donar eines per al creixement personal, l’apoderament, l’autoestima, la gestió de les emocions i les habilitats socials, des d’una perspectiva de gènere i amb un treball integral tenint en compte totes les dimensions de la persona: social, intel·lectual, emocional, física i espiritual.
Aquesta primera edició compta amb la participació de 22 dones. Inicialment se n’havien inscrit més de quaranta, per la qual cosa està previst fer-ne una segona edició a partir del mes de gener. El curs, que consta de dotze sessions setmanals fins al 17 de desembre i té lloc al Casal de la Dona, està conduït per Maria Mesalles, psicòloga del CIAD. Es desenvoluparà mitjançant un treball dinàmic i participatiu en què seran les mateixes dones les que aportin els seus recursos personals, amb el suport teòric per part de la professional que dinamitzarà el grup per facilitar un aprenentatge multidireccional.
Per altra banda, M. Rosa Ball ha recordat a les assistents que el proper dilluns 7 d’octubre tindrà lloc, també al Casal de la Dona, el primer dels tallers del programa Activa’t al Casal, consistent en una sessió de l’Espai Salut, titulada Salut i bellesa: cosmètica natural.
Les interessades a participar en properes edicions de l’Espai de Creixement Personal o en altres tallers de l’Activa’t al Casal poden informar-se al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n—telèfon 973 700 461) o bé consultar la programació al web www.paeria.es/politiquesigualtat, al blog http://casaldeladona-lleida.blogspot.com o al facebook www.facebook.casaldeladonalleida

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona