23 d’oct. 2013

ESPAI DE LABORS

Les participants en la sessió d’aquest dimarts 22 d'octubre de l'Espai de Labors del Casal de la Dona, han començat a elaborar els quadrets de ganxet o mitja, de color lila i mida 10x10 cm,  que serviran per elaborar un gran llaç lila en record de les dones víctimes d’aquesta violència i a favor d’una cultura de pau i de bon tracte entre dones i homes, que es penjarà a la Plaça del Fanalets de St. Jaume, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra les dones (25 de novembre).
Aquesta acció "de guerrilla", impulsada pel Casal de la Dona, amb la col·laboració de la Guerrilla del Gilda, està oberta a totes les dones que hi vulguin participar i aportar les seves labors. Només cal contactar amb el Casal de la Dona. Les properes sessions de l'Espai de Labors estan previstes per als dimarts 5 i 19 de novembre de 18 a 20 h.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona