31 d’oct. 2013

El Casal de la Dona visita els Tallers Shalom

Prop de cinquanta dones han participat aquesta tarda en la visita guiada que el Casal de la Dona ha organitzat aquest dimecres a Shalom Taller, en el marc de l’activitat La ciutat amb la mirada de les dones, del programa Activa’t al Casal.
La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, i la directora de Shalom Tallers, Teresa Benet, que han acompanyat les assistents, han destacat la importància de donar a conèixer la valuosa tasca d’aquesta entitat de caràcter social, sense ànim de lucre, creada a Lleida l’any 1979 i declarada d’utilitat pública. L’objectiu de Shalom Taller és treballar per a la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i diagnòstic de malaltia mental, a través dels serveis de Teràpia Ocupacional i la creació i adaptació de llocs de treballs estables, i aplicant com a valors fonamentals del seu treball, el compromís social, la responsabilitat, la integració i la qualitat. Les activitats de Shalom se centren en tres àmbits: la fusteria, els serveis integrals de màrqueting i les brigades de serveis especialitzades (jardineria, manteniment de mobiliari urbà, pintura i neteja).
La visita guiada, conduïda per personal tècnic de l’entitat ha fet un recorregut pels tallers, els pisos socials i també per la botiga Bo de Shalom, en què les assistents han pogut conèixer tots els productes artesanals i d’empreses locals que es posen a la venda amb finalitats solidàries.



Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona