28 de juny 2013

28 de juny - Dia Internacional de l'Orgull LGTB

El Dia Internacional de l'Orgull Gay i Lèsbic se celebra cada 28 de juny, data en què es commemoren els disturbis ocorreguts a Stonewall (New York) l'any 1969. Aquest succés va marcar l'inici del moviment d'alliberament homosexual per fer visible la diversitat d'opcions sexuals i d'identitats de gènere. La noció bàsica de l'Orgull LGBT consisteix que "cap persona s'ha d'avergonyir del que és, qualsevol que sigui el seu sexe, orientació o identitat sexual"

Arreu del món es duen a terme actes i esdeveniments orientats a promoure la tolerància sobre la diversitat sexual i a reivindicar els drets i les llibertats de les persones lesbianes, gays, transsexuals i bisexuals - LGTB.  


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona