23 d’abr. 2013

L’Espai Salut del Casal de la Dona tracta el tema de la seguretat i la salut a la llar a la seu d’UNAE


Amb motiu de la commemoració, el proper 28 d’abril, del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut a la feina, el Casal de la Dona, amb la col·laboració de la UGT, ha dedicat la xerrada mensual de l’Espai Salut a la seguretat i la salut a la feina i a la llar, amb perspectiva de gènere.  M. Rosa Ball, regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, ha presidit la xerrada, juntament amb M. Antònia Cemeli, presidenta d’UNAE – Unió de persones consumidores i mestresses de casa –, entitat que en aquesta ocasió ha acollit aquest taller itinerant del programa Activa’t al Casal.

La xerrada, a la qual hi han assistit una cinquantena de dones, ha estat impartida per un tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals, que ha fet èmfasi en la importància que les dones no baixin la guàrdia en les tasques de la llar i en els diferents espais de l’habitatge per on transcorre bona part de la seva jornada diària, bé sigui com a mestresses de casa o com a treballadores de la llar o cuidadores de persones grans. Ha recordat que la majoria d’accidents a la llar es produeixen per la rutina i l’excés de confiança i que cal tenir molta cura especialment amb l´ús dels productes de neteja, els desnivells i les superfícies inestables, i la manipulació d’endolls i d’instal·lacions  elèctriques.


Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona