22 de gen. 2013

Espai Salut a Magraners

En el marc dels Tallers Itinerants del programa Activa't al Casal, l'Espai Salut del mes de gener s'ha traslladat als Magraners a petició del Grup de Dones de l'AV de Magraners.
En aquesta ocasió el tema de la xerrada ha estat El suport psicològic a les persones malaltes de càncer i les dones com a cuidadores, i ha estat impartida per Eva Figuera, psiconcòloga i gerent de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a Lleida, amb el suport de Mary Bometón, relacions externes de l'AECC- Lleida.
A la xerrada, presidida la regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, hi van assistir més de 40 dones, entre associades al Grup de Dones de Magraners i altres usuàries de l'Activa't al Casal.










Els propers Tallers Itinerants seran:

  • En Femení: Què volem les dones ? 
    • Dijous 24 de gener a les 17.30 h al Centre Cívic de Balàfia (C/Terrassa, 1, cantonada amb C/ Penedès)
  • L'advocada respon... "El Fons de Garantia de Pensions i Prestacions"
    • Dimecres 30 de gener a les 18 h al Centre Cívic de Democràcia (C/Democràcia, 19)

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona