29 de juny 2012

CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

El servei d'atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l'any, durant les 24 hores del dia. S'hi pot accedir per telèfon i correu electrònic (900900120@gencat.cat), i atén les demandes relacionades amb qualsevol de situació de violència contra les dones:
  • Peticions d'informació de dones que viuen situacions de violència.
  • Peticions d'informació sobre els recursos existents a Catalunya en matèria d'assistència a la violència contra les dones.
  • Sol·licituds d'assessorament sobre possibles actuacions a realitzar davant una situació de violència contra les dones, procedents de particulars i/o professionals.
  • Actuació del Servei d'Intervenció en crisis greus en l'àmbit de la violència masclista ( 24 h / 365 dies a l'any), procedent de qualsevol Ajuntament i Consell Comarcal, amb el previ consentiment de la dona agredida o dels eu entorn familiar.
El servei disposa de professionals que poden contactar amb serveis d'emergència, si és necessari. Les persones qye hi accedeixin poden expressar-se en 124 llengües, entre les quals hi ha el català, el castellà, l'anglès, el francès, l'alemany, l'italìà, el rus, l'àrab, el romanès, el croat i el xinès (mandarí).


Igualment, el Centre municipal d'Informació i Atenció a les Dones (CIAD), de l'Ajuntament de Lleida,  que compta amb el suport de l'Institut Català de les Dones, ofereix atenció psicològica, assessorament jurídic gratuït i informació sobre els diferents serveis i recursos  existents al municipi de Lleida tant en relació amb les diferents formes de violència contra les dones, com en altres temes d'interès: família, emprenedoria, microcrèdits, salut, formació, associacionisme, igualtat de gènere ...
Centre d'Informació i Atenció a les Dones
Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat
Plaça Fanalets de St. Jaume, s/n                     25002 Lleida
Tel. 973 700 461        Fax  970 700 626




Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona