13 d’oct. 2011

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES RURALS

El proper 15 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Dones Rurals.
El Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de la Dona de la UdL, ens convida a assistir a les IV jornades Dones i igualtat de tracte al món rural, que tindran lloc el proper divendres 14 d'octubre de 16 a 20 hores a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de l'Educació.
El tema central de les jornades serà la participació de les dones en el desenvolupament rural i en el teixit associatiu i empresarial. Hi haurà dues conferències que aniran a càrrec de les professores Isabel Salamaña (Universitat de Girona) i M. José Puyalto (Universitat de Lleida) i una taula rodona titulada "Experiències en femení" en què participaran Gemma Ribalta (Associació ARCA), Paquita Escoi (Unió de Pagesos), Montse Barado (Obrador Xisqueta) i Carme Serra (Agent d'Igualtat).

Podeu consultar el programa detallat en aquest enllaç.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona