25 de maig 2011

Finalitza el curs Elaboració de menús equilibrats


Ahir va finalitzar el curs d’Elaboració de menús equilibrats, que la Dra. Antonieta Barahona ha impartit durant el mes de maig al Casal de la Dona, dins el programa +Activa’t. Els objectius del curs eren prendre consciència de la importància de portar una alimentació equilibrada en totes les etapes del cicle vital femení i com elaborar menús saludables per a tota la família sense renunciar als sabors i a l’originalitat en les presentacions dels plats.
L’última sessió del curs, al qual es van inscriure 15 dones, va consistir en una demostració pràctica de com elaborar un menú equilibrat des del punt de vista de les necessitats nutricionals de les persones i, al mateix temps, com fer atractiu el resultat final dels plats. Totes les assistents van tenir l’ocasió de degustar aquest menú i van coincidir en la conclusió que és important cuidar l’alimentació per afavorir la salut i el benestar personal.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona