Amb els tallers Cos en moviment, dilluns, i Alimentació saludable, dimecres, ha començat aquesta setmana l’Activa’t al Casal 2010/2011, el programa d’activitats gratuïtes adreçat a les dones del municipi de Lleida i organitzat per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat – Casal de la Dona.
Una cinquantena de dones van participar ahir a la tarda en el taller d’Alimentació saludable, que va anar a càrrec d’Imma Peralta, experta en cuina vegetariana. L’objectiu d’aquesta sessió era convertir la cuina en un laboratori de salut, mitjançant la utilització d’aliments vius, rics en minerals i proteïnes i baixos en greix. A banda d’explicar les propietats nutritives i els beneficis per a la salut de diferents verdures i hortalisses, l’experta va oferir una demostració culinària, amb el seitan (proteïna vegetal del blat) com a principal ingredient, per tal de descobrir i anar incorporant aliments poc habituals en la nostra dieta. Al final de la sessió, totes les participants van poder degustar, doncs, un plat habitual de la cuina vegetariana, Seitan a la biscaïna, i van quedar sorpreses en tastar nous sabors i textures. La segona part d’aquest taller dedicat a la cuina vegetariana tindrà lloc el proper 3 de novembre i estarà dedicada a conèixer els beneficis de la soja i el tofu.
D’altra banda, la setmana vinent l’Activa’t al Casal presenta com a novetats dos tallers mensuals: Comunicació i Imatge personal, que en la sessió de dimecres 13 tractarà sobre la importància de la comunicació verbal i gestual en les nostres relacions diàries i oferirà eines per fer-la més positiva; i el taller Espai Salut (dijous 14), que en aquesta sessió tractarà sobre les addiccions i les seves repercussions en la salut femenina. Tots dos tallers tindran lloc a les 18 h al Casal de la Dona.
Les dones que vulguin més informació o inscriure’s en les activitats poden adreçar-se al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), trucar per telèfon al 973 700 461 o bé consultar la web www.paeria.es/politiquesigualtat o el blog http://casaldeladona-lleida.blogspot.com
Una cinquantena de dones van participar ahir a la tarda en el taller d’Alimentació saludable, que va anar a càrrec d’Imma Peralta, experta en cuina vegetariana. L’objectiu d’aquesta sessió era convertir la cuina en un laboratori de salut, mitjançant la utilització d’aliments vius, rics en minerals i proteïnes i baixos en greix. A banda d’explicar les propietats nutritives i els beneficis per a la salut de diferents verdures i hortalisses, l’experta va oferir una demostració culinària, amb el seitan (proteïna vegetal del blat) com a principal ingredient, per tal de descobrir i anar incorporant aliments poc habituals en la nostra dieta. Al final de la sessió, totes les participants van poder degustar, doncs, un plat habitual de la cuina vegetariana, Seitan a la biscaïna, i van quedar sorpreses en tastar nous sabors i textures. La segona part d’aquest taller dedicat a la cuina vegetariana tindrà lloc el proper 3 de novembre i estarà dedicada a conèixer els beneficis de la soja i el tofu.
D’altra banda, la setmana vinent l’Activa’t al Casal presenta com a novetats dos tallers mensuals: Comunicació i Imatge personal, que en la sessió de dimecres 13 tractarà sobre la importància de la comunicació verbal i gestual en les nostres relacions diàries i oferirà eines per fer-la més positiva; i el taller Espai Salut (dijous 14), que en aquesta sessió tractarà sobre les addiccions i les seves repercussions en la salut femenina. Tots dos tallers tindran lloc a les 18 h al Casal de la Dona.
Les dones que vulguin més informació o inscriure’s en les activitats poden adreçar-se al Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n), trucar per telèfon al 973 700 461 o bé consultar la web www.paeria.es/politiquesigualtat o el blog http://casaldeladona-lleida.blogspot.com