23 de des. 2009

Entre Nadal i Cap d'Any... TÈCNIQUES ANTIESTRÈS

El Casal de la Dona ha organitzat per a aquestes festes un taller de Tècniques Antiestrès que impartirà Dolors Càvia. El taller es realitzarà a la sala polivalent del Casal de la Dona (plaça Fanalets de St. Jaume, s/n) els dies 28 i 30 de desembre, de 17 a 19 h. La inscripció és gratuïta i està oberta a totes les dones de la ciutat.
Així mateix, un cop passades les festes, el proper 20 de gener, Dolors Càvia començarà una nova edició del taller Teràpia del Riure que durarà fins a finals de maig i es realitzarà quinzenalment el primer i tercer dimecres de cada mes. Aquest taller s'emmarca dins el programa Activa't al Casal.
Podeu demanar més informació o inscriure-us als diferents tallers trucant al telèfon 973 7004 61 o bé enviat un correu a politiquesigualtat@paeria.es

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona