2 de des. 2009

Neus Brocal presenta el llibre El reencuentro

La regidora de Polítiques d’Igualtat va presidir ahir al vespre, en un acte a la Sala Jaume Magre, la presentació a Lleida del llibre de Carmen Robles, El reencuentro ¿Cómo aman las mujeres? Aquesta novetat literària de l’editorial Cálamo és una novel·la romanticoeròtica que dibuixa una mirada diferent sobre la vida, l’amor, els sentiments i el desig. És un llibre per a dones i homes, que pretén fomentar els vincles d’unió i les relacions de parella.

L’organització d’aquest acte, a banda de presentar aquesta novel·la a Lleida, tenia com a finalitat fer difusió del projecte Art, Literatura i Compromís Social de Cálamo Producciones Editoriales, consistent en la creació d’una obra d’art associada al tema de la novel·la i la donació d’un euro per cada llibre venut, juntament amb l’import obtingut en la subhasta d’aquesta obra d’art, a la causa social triada per l’autora. En aquest cas, Carmen Robles, persona molt compromesa en la lluita contra totes les violències envers les dones, ha triat AMAM (Asociación de Mujeres Anti Mutilación) com a entitat perceptora de l’aquesta donació per a la lluita contra la mutilació femenina.

Neus Brocal, va manifestar que el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida 2006-2010 contempla la violència de gènere com un dels principals àmbits d’actuació. En aquest sentit, va manifestar el compromís i el suport de l’Ajuntament de Lleida en totes aquelles accions encaminades a eradicar tant la mutilació genital femenina com tots els altres tipus de violències contra les dones.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona