13 d’oct. 2009

Inici del taller Teràpies Naturals



El passat dimecres va començar un nou taller, dins del programa Activa't al Casal, dedicat a la promoció dels remeis casolans i tradicionals com a fonts de salut. Es tracta del taller Teràpies naturals, impartit per Sara Solans, infermera especialista en tractaments d'aquest tipus. Aquest taller, que en el primer dia va comptar amb l'assistència de 56 dones, consta de sis sessions programades quinzenalment els dimecres de 18 a 20 h., al Centre Cívic del Centre Històric (plaça l'Ereta).

L'objectiu general del taller es fer un ús terapèutic dels estímuls naturals com l'aigua, l'aire, les plantes, la terra, l'alimentació, el descans... tant per mantenir la salut com per recuperar-se d'una malaltia. Es tractaran temes que preocupen les dones com ara l'osteoporosi, la menopausa, etc.

La propera sessió tindrà lloc el dia 21 d'octubre. Més informació i inscripcions al Casal de la Dona (telèfon 973 700 461).

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona