27 de maig 2009

Lleida serà la seu de la primera edició dels premis fem.talent de promoció de la dona en els àmbits tecnològics i científics

La seu del parc ha acollit avui la jornada "Promoció de la Igualtat" i la reunió de la xarxa directiva del XPCAT (Xarxa de Parcs Científics de Catalunya)

Lleida acollirà la primera edició dels Premis Fem. Talent, uns guardons que neixen amb l'objectiu de posar en valor el talent de dones tot reconeixent aquelles iniciatives per promoure la igualtat efectiva entre home i dona també en l'àmbit científic. La decisió s'ha fet pública avui en el marc de la celebració de la Jornada fem.talent "Promoció de la igualtat" i de la reunió de la xarxa de Parcs Científics de Catalunya.
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha remarcat la importància de la creació d'aquests guardons, adreçats a impulsar la igualtat efectiva entre homes i dones, també en l'àmbit científic i tecnològic. La pèrdua de talent que suposa la manca d'integració de la dona en els àmbits científics suposa més de 900 milions d'euros a l'any per a Catalunya, ha explicat Ros.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona