19 de maig 2009

Èxit de públic en l'actuació del quartet EnFado al Casal de la Dona

El grup de fado de Lleida, EnFado, va actuar dilluns al vespre al Casal de la Dona davant una seixantena de dones. L’objectiu d’aquesta actuació, programada en el marc de les activitats de primavera del programa Activa’t al Casal, de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, era promoure l’accés i la participació de les dones en l’àmbit cultural lleidatà i, alhora, fer difusió de les diferents mostres culturals existents a la ciutat.

EnFado va fer un recorregut per Portugal a través de la seva música per excel·lència, “El Fado”. Des de Lisboa fins a O porto “entre posades on reposen les històries d’antics viatgers”, el grup de fado lleidatà va fer un repàs per totes les emocions humanes a través de la música i la poesia d’aquest territori veí, sovint poc conegut en les nostres contrades.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona