12 de maig 2009

Dues noves guies sindicals, secretaria confederal de la dona de comissions obreres

El "Gabinete Jurídico Confederal de CCOO" i "la Secretaría Confederal de la Mujer de CCOO" presenten dues Guies Sindicals:
"La acción sindical frente al acoso sexual":

Element de consulta i ajuda en la recerca de solucions davant d'un problema rellevant com és l'assetjament sexual en l'àmbit laboral, una forma de violència de gènere que posa de manifest la desigualtat entre dones i homes en la nostra societat.
Guia completa: http://www.ccoo.es/comunes/temp/recursos/1/190266.pdf

"Derechos laborales y de Seguridad Social de las mujerse víctimas de la violencia de género":

La Llei Orgànica de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere, ha suposat un important reconeixement de drets per a la dona treballadora víctima de la violència de gènere. Aquesta Llei aborda, amb una visió integral i multidisciplinària, el gravíssim problema de la violència exercida contra les dones, incloent aspectes preventius, educatius, socials, assistencials, laborals, sanitaris, penals i processals, adoptant mesures tant de caràcter preventiu com de sensibilització i intervenció.
Guia completa: http://www.ccoo.es/comunes/temp/recursos/1/190269.pdf

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona