4 de maig 2009

Dia Mundial de la Fibromialgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica - Jornada 5 de maig

Amb motiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica, que anualment se celebra el 12 de maig, Fibrolleida, l'Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de les Terres de Lleida, ha organitzat una jornada d'informació i sensibilització social envers aquesta malaltia que afecta un milió i mig de persones a tot Espanya, principalment dones amb edat compresa entre els 20 i els 50 anys, a banda de totes aquelles que la pateixen sense diagnòstic.
La Jornada, que tindrà lloc el 5 de maig a la Sala Delfos de l'Hotel Comtes d'Urgell, començarà a les 10 h. i pretén difondre la problemàtica que pateixen les persones afectades i demanar un major reconeixement per part de les administracions públiques i privades, així com més suport tant per a les persones malaltes com per a les seves famílies.
L'Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de les Terres de Lleida – Fibrolleida convida a tothom a assistir a la jornada. També ofereix la possibilitat de participar en el dinar de germanor, mitjançant inscripció i pagament de 35 € per a les persones sòcies i 40 € per a les no sòcies.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona