25 de maig 2009

Curs - INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA EN PROCESSOS DE PÈRDUA I DOL. NIVELL 1 - BÀSIC

L'objectiu d'aquest curs és donar formació a professionals sobre els diferents aspectes en la relació d'ajuda i suport terapèutic a persones que afronten pérdues, així com dotar als participants de tècniques terapèutiques d'intervenció i d'habilitats relacionals i de escolta que permetin millorar les seves qualitats en l'acompanyament de persones en dol.
  • DOCENT: Alba Payàs i Puigarnau, llicenciada en Ciències. Formació clínica i supervisió en Psicoteràpia Integrativa (Metanoia Institute, UK) i en suport en processos de pèrdua, mort i dol (Fundació E. Kubler-Ross, USA). 20 anys d'experiència en el suport a persones en dol. Docent a les Universitats de Barcelona, Pompeu Fabra i Rovira i Virgili entre d'altres. Actualment dirigeix el Servei de Suport al Dol de Girona.
  • Data: 15, 16 i 17 de Juliol de 2009 de 9:30 a 13:30h i de 15 a 19h
  • Lloc: Jardins del Segrià de Lleida Adreça: Partida Cunillàs, 82
  • Preu: 325 €
  • Organitza: Servei de suport al dol de Ponent
  • Data límit d'inscripció: 7 de Juny de 2009.
Pots descarregar-te el programa i la fulla d'inscripció clicant aquí.

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona