16 de març 2009

Concentració silenciosa de rebuig de violència tindrà lloc a les 12 h davant de la Paeria

Les institucions i entitats signatàries del Protocol d’atenció a dones en situació de violència masclista al municipi de Lleida, expressen el seu rebuig a la brutal agressió contra Llais Pamela. Per aquest motiu, a proposta de la Comissió d’Avaluació i Seguiment d’aquest Protocol, reunida de manera extraordinària en el dia d’avui, es convoca la ciutadania a la concentració silenciosa que tindrà lloc demà 17 de març a les 12 h a la Plaça Paeria com a manifestació unitària de tolerància zero a totes les agressions contra les dones.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Lleida i el Consell Municipal de la Dona es fa una crida a totes les institucions i a la societat en general per continuar sumant esforços i per actuar de forma contundent en contra de totes les formes de violència sobre les dones.

NO a la violència contra les dones

Sol.licitud d'ús de la Sala Polivalent

El Casal de la Dona disposa d'una sala polivalent amb capacitat per a 45 persones. La sala polivalent està destinada a l'ús públic, amb la finalitat de prestar serveis a les entitats de dones per impulsar la realització d'activitats que tinguin per objecte el desenvolupament social, cultural, esportiu, de lleure i promoure l'associacionisme i la participació ciutadana en general.

Utilització de la sala polivalent del casal de la dona